Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra celebra dissabte la gala dels premis Mañé i Flaquer

L'acte de lliurament de la 30a edició dels premis tindrà lloc, aquest dissabte 18 de novembre, a les 20:30h, al Casal Municipal

Foto de família de l'edició de 2016 del Mañé i Flaquer de Torredembarra Foto de família de l'edició de 2016 del Mañé i Flaquer de Torredembarra ANNA F./ AJUNT. TORREDEMBARRA
Comunicació Redacció Infocamp
Divendres, 17 Novembre 2017 17:05

L’acte d’entrega de la XXX edició dels premis Mañé i Flaqué serà presentat per l’actor Fermí Fernàndez, conegut pels seus personatges als programes televisius ‘Polònia’ i ‘Carakòvia’. Després del lliurament de premis es realitzarà una actuació del grup de folk Espaldamaceta i es servirà un piscolabis als assistents.

El concurs distingeix dues categories diferenciades per les seves temàtiques. Per una banda, una categoria sobre comunicació local on el tema central serà la vila de Torredembarra, ja sigui en el seu vessant històric, social, econòmic o cultural. A banda, l’altra categoria se centra en la temàtica del periodisme turístic. La dotació econòmica amb la qual es premiarà als guanyadors de cadascuna d’aquestes categories és de 1.000 euros i 6.000 euros, respectivament.

Aquest són els premis de periodisme més antics a Catalunya, amb una trajectòria de 30 edicions. La primera vegada que es van celebrar va ser l’any 1970, encara que no s’han anat realitzant consecutivament. Es tracta d’una iniciativa que impulsa l’Ajuntament de Torredembarra juntament amb Repsol. Joan Mañé i Flaquer, qui dona nom a aquest premi periodístic, fou periodista i escriptor nascut a Torredembarra i que posteriorment es va traslladar a Barcelona per continuar amb la seva destacada trajectòria i on va arribar a ser director del Diario de Barcelona.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: