Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Espurnes...de llengua' s'emet a Ràdio la Selva i a Ràdio L'Hospitalet de l'Infant

El programa radiofònic del Servei Comarcal de Català del Baix Camp es caracteritza per ser un espai distret, amè i de pocs minuts en què es parla de llengua

La presidenta del CNL de Reus, Maria Dolors Sardà, signant el conveni amb la regidora de Comunicació de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Cristina Borràs La presidenta del CNL de Reus, Maria Dolors Sardà, signant el conveni amb la regidora de Comunicació de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Cristina Borràs CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2018 18:24

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Àrea de Reus, a través del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, han signat un acord de col·laboració amb els ajuntaments de la Selva del Camp i de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant per emetre el programa radiofònic 'Espurnes... de llengua". Es tracta d'un espai setmanal distret, amè i de pocs minuts en què es parla de llengua: de les novetats de la Nova Gramàtica i de paraules que no són apropiades o genuïnes de la llengua catalana. També s’introduiran apunts gramaticals (pronoms febles, relatius, verbs...) i es descobrirà l’origen d’algunes tradicions catalanes. Així mateix es recolliran els dubtes i els suggeriments dels oients.

El programa que condueix la responsable del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, Teresa Rull. A Ràdio la Selva compta amb la col·laboració del locutor Toni Mateos i s’emet els dimarts a les 11.45h, aproximadament, com una secció dins del programa magazín 'El cafè a l’Hort'. A Ràdio L'Hospitalet de l'Infant hi col·labora la locutora Estrella Botello i s’emet els dilluns, a partir de les 12h.

A Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, el conveni el van signar la presidenta del CNL de Reus, Maria Dolors Sardà i la regidora de Comunicació de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Cristina Borràs. A la Selva del Camp, Sardà va signar el conveni amb el regidor de Comunicació i Innovació Municipal de l’Ajuntament de la Selva, Enric Roberto.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: