Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Francisco Montoya, nou responsable de comunicació de l’AEQT

L'objectiu del periodista tarragoní és aprofundir en la implantació de l'estratègia comunicativa de l'associació

Francisco Montoya s'incorpora al departament de Comunicació de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) Francisco Montoya s'incorpora al departament de Comunicació de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) AEQT
Comunicació Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Febrer 2018 13:08

El periodista Francisco Montoya González s’ha incorporat aquesta setmana a l’estructura de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) com a Responsable de Comunicació, amb l’objectiu de reforçar i aprofundir en la implantació de l’estratègia comunicativa de l’associació.

Francisco Montoya (Tarragona, 1982) és llicenciat en Periodisme i Dret. Va començar la seva carrera com a col·laborador de la secció d’esports del Diari de Tarragona (2001-2006) i com a corresponsal de l’Agència Catalana de Notícies (2004-2006). L’any 2006 es va incorporar com a redactor al Diari de Tarragona, on posteriorment va ser cap de les seccions d’Esports (2010-2013) i “Tarragona” (2013-2017). El darrer any ha exercit com a Communications Specialist a l’International Nut & Dried Fruit Council (INC). També va participar com a locutor en la retransmissió internacional en anglès que Red Bull TV va fer del Concurs de Castells 2016.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: