Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dilluns s’inicien les obres de reparació de l’emissari de cala Crancs al Cap Salou

Es continuarà amb la segona fase dels treballs aprofitant el final de la temporada de platges

Les obres s'allargaran quatre dies a la cala Crancs al Cap Salou Les obres s'allargaran quatre dies a la cala Crancs al Cap Salou CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Divendres, 20 Octubre 2017 17:29

El proper dilluns s’iniciarà la segona fase dels treballs de millora, conservació i manteniment de la xarxa d’aigües i sanejament del municipi amb una intervenció a l’emissari submarí de cala Crancs, al Cap Salou. Segons han assenyalat els serveis tècnics d’enginyeria municipal, els treballs de reparació del tram malmès en la zona de rompent de l’emissari submarí es realitzarà amb embarcació de treball i equip de submarinistes; a més de personal de terra i maquinaria que ajudi a la col·locació i soldadura de la canonada i el llastrat. Aquests treballs afectaran el bany a la platja, tot i que la temporada oficialment resta ja finalitzada. La regidora de Platges, Julia Gómez, ha assenyalat que aquests treballs s’han posposat fins a meitat d’octubre per no afectar la temporada de banyistes i els platges però que ara “es procedirà a reparar de manera segura els danys ocasionats a principi de temporada i se soterrarà el tub d’emissari submarí a la profunditat adequada per tal d’evitar riscos d’accidents als banyistes”.

Les obres –que s’allargaran quatre dies- consisteixen en el dragat i desenterrament d’un tram que s’ha de substituir i que serà executat per l’equip de submarinistes. Aquestes dragaran les sorres fins a localitzar el terreny rocós per deixar el nou tram de canonada el més soterrat possible, controlant que no es formin punts elevats que puguin crear bosses d’aire. Posteriorment, es connectarà la nova canonada d’uns 20 metres i se situarà dins el tram dragat prèviament per tal de que, en la mesura del possible, quedi l’emissari per sota la rasant. Més tard, es realitzaran els tapats corresponents a les zones dragades més pronunciades per tapar els elements constructius de l’emissari.

Des dels serveis tècnics es col·locaran rètols advertint de l’obra i prohibint l’accés i el bany, però s’intentarà donar continuïtat al camí de ronda. El cost dels treballs serà de 40.242, 52 euros, IVA inclòs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: