Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reempresa ha permès el relleu de 126 negocis a la demarcació

D’aquests casos d’èxit de compravenda de negocis, 58 pertanyen al sector del comerç

Professionals del comerç han assistit avui a la sessió del Mercat Sectorial del Comerç de la Reempresa Professionals del comerç han assistit avui a la sessió del Mercat Sectorial del Comerç de la Reempresa JOSEP CARTANYÀ
Empreses Josep Cartanyà
Dimarts, 20 Juny 2017 18:18

Cada cop són més els comerciants que decideixen traspassar el seu negoci a un emprenedor a través del programa 'Reempresa' que impulsa la patronal Cecot. D’ençà que es va iniciar, la demarcació de Tarragona ha registrat la crompravenda de 126 reempreses d’èxit, un 39% d’aquestes pertanyen al sector de l’hostaleria, un 32% són comerços, el 23% serveis i el 5% indústria.

Precisament avui s'ha presentat a Tarragona el Mercat Sectorial del Comerç de la Reempresa entre els professionals del comerç del territori, una iniciativa que compta amb el suport de la Direcció General de Comerç de la Generalitat com a eina útil per afavorir el relleu generacional i garantir el continu comercial dins els nuclis urbans. El director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomé, ha explicat que el programa detecta aquells comerços que podrien tancar per jubilació o per raons personals i ofereix formació i acompanyament tant als cedents com als reemprenedors. La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, va destacar que 'Reempresa' “dona sortida als relleus generacionals i, alhora, manté aquests comerços, que donen vida i cohesió al seu entorn i feina”.

Al territori, el programa ha aconseguit mantenir i generar uns 400 llocs de treball, dels quals 82 són del sector del comerç. Finalment, el mètode 'Reempresa' ha suposat una inversió induïda a les comarques tarragonines de 4,4 milions d’euros, dels quals, prop de 785.000 han estat generat per comerços.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: