Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Aposta empresarial pel referèndum pactat

Els enquestats per la Cambra de Comerç de Reus creuen que la votació serà unilateral

La presentació de l'enquesta es va fer ahir a les instal·lacions de la Cambra de Comerç de Reus La presentació de l'enquesta es va fer ahir a les instal·lacions de la Cambra de Comerç de Reus CEDIDA
Empreses
Dijous, 27 Juliol 2017 08:25

El 43% dels empresaris que van prendre part en l’última onada del Radar Cambra (l’enquesta encarregada per la Cambra de Comerç de Reus que analitza l’estat de l’economia al territori) creuen que un referèndum pactat amb l’Estat és la millor solució al “conflicte” català. Aquesta és una de les dades rellevants i relatives al segon trimestre d’enguany, presentades ahir a les instal·lacions de la corporació. Val a dir, això sí, que el 45% dels empresaris i emprenedors apunten cap a la celebració del referèndum unilateral, mentre que el 18% creuen que finalment hi haurà entesa entre el govern estatal i el de la Generalitat per tal que hi hagi votació. Amb tot, els que creuen que Catalunya no esdevindrà un estat són majoria, ja que representen el 49% del total (el 43% aposten pel contrari). Un total de 51 persones van contestar l’enquesta.

El Radar Cambra del segon trimestre del 2017 recull altres temes del dia a dia empresarial del territori. Un 62% dels enquestats qualifiquen de “regular” la situació econòmica de la seva empresa, mentre que un 8% assenyalen que és “bona” (en el primer trimestre el percentatge va ser del 5%). En comparació amb ara fa un any, el 51% dels emprenedors expliquen que estan “igual” que el 2016, mentre que el 38% asseguren que la situació és actualment “millor”. “L’anàlisi que en podem extreure és que les empreses creuen que les coses estan millorant”, va descriure el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: