Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Tarragona reitera el seu suport al Govern de la Generalitat

Per a l'ens cameral, no hi ha res que justifiqui els escorcolls de seus del Govern i detencions d’alts càrrecs i funcionaris públics

El president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Andreu Suriol, en una imatge d'arxiu El president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Andreu Suriol, en una imatge d'arxiu INFOCAMP
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 21 Setembre 2017 17:57

El president de la Cambra de Tarragona, Andreu Suriol, ha reiterat el seu suport institucional al Govern de la Generalitat de Catalunya en aquests moments convulsos que viu el país. El president cameral ha manifestat a través d'un comunicat que "res justifica la imatge que es transmet amb els escorcolls de seus del Govern i detencions d’alts càrrecs i funcionaris públics".

La Cambra considera que aquests fets "mostren inequívocament la manca de voluntat de trobar solucions acceptables al majoritari desig de la població de Catalunya de poder-se manifestar sobre el seu futur i deterioren seriosament la possibilitat d’una futura entesa i el prestigi d’Espanya i Catalunya a l’exterior".

Finalment, la cambra tarragonina es recorda que, des de 2013, la posició de les cambres en relació amb el dret a decidir ha estat "la de total respecte i acceptació de la voluntat majoritària del poble català, expressada pels seus representants legítims al Parlament de Catalunya".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: