Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l'Hospitalet de l’Infant impulsa el sector privat

L'Hospitalet de l'Infant acollirà el 2 de desembre unes jornades per promoure les estratègies entre el sector privat i afavorir l’impuls d’iniciatives econòmiques

La Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant acollirà dissabte unes jornades sobre el sector privat La Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant acollirà dissabte unes jornades sobre el sector privat CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Novembre 2017 12:16

Les V Jornades tècniques de la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) de l’Hospitalet de l’Infant es dedicaran a impulsar el sector privat en convivència amb el sector públic i duran per títol ‘El sector privat com a motor de canvi’.

L’objectiu és promoure entre el sector privat els sectors estratègics del territori i sensibilitzar al sector públic en el desenvolupament econòmic local. D’aquesta manera es vol generar un espai de reflexió conjunta pels dos sectors perquè puguin debatre sobre els sectors estratègics i s’afavoreixi l’impuls d’iniciatives econòmiques.

La jornada està prevista pel dissabte 2 de desembre, de les 16:30h a les 19:30h, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou. Les persones interessades a apuntar-se ho poden fer a través de la web www.midit2020.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: