Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Covestro anuncia una inversió de 200 milions a la planta de la Canonja

El primer pas serà la construcció de la seva pròpia planta de construcció de clor

Instal·lacions de Covestro al polígon sud del Tarragonès, a la Canonja Instal·lacions de Covestro al polígon sud del Tarragonès, a la Canonja CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Desembre 2017 15:17

La companyia Covestro mantindrà la producció a la seva planta de la Canonja i invertirà aproximadament uns 200 milions d'euros per tal d'incrementar la competitivitat de la fàbrica mitjançant la implementació de diverses mesures. Segons informa en un comunicat, com a primer pas, té previst construir la seva pròpia planta de producció de clor, assegurant així el subministrament d’aquesta matèria primera.

Covestro, a més, incrementarà la capacitat de la seva planta local d’MDI en 50.000 tones fins a arribar a les aproximadament 220.000 tones a l'any. L’MDI és un precursor de l'escuma rígida, que al seu torn és un excel·lent material d'aïllament, utilitzat, per exemple, en edificis i refrigeradors.

El director general de Covesgro a Espanya, Andrea Firenze, ha dit que "amb aquest anunci la companyia es compromet amb els seus clients i el mercat oferint major capacitat de subministrament, realitzant una important inversió". L'increment de producció s'anirà produint progressivament fins a l'any 2022, mentre que l'inici de la producció de clor es preveu per a finals del 2020. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: