Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix l’acceleradora ‘Camp Tgn Up’ que impulsaran deu empreses emergents

Les startup formaran part, durant 8 mesos, d’un programa d’acompanyament, formació i mentoria per afavorir-ne el creixement

Presentació de l'acceleradora empresarial 'Camp Tgn Up' Presentació de l'acceleradora empresarial 'Camp Tgn Up' MAURI
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Març 2018 18:01

Deu empreses amb projectes innovadors o empreses emergents –startup- amb seu al Camp de Tarragona formaran part de l’acceleradora ‘Camp Tgn Up’, un programa d’acompanyament empresarial coordinat per la Diputació de Tarragona i amb seu a les instal·lacions de l’Antiga Escola d’Art i Disseny.

La seu de Tarragona Impulsa a l’Espai Tabacalera de Tarragona ha estat l’escenari de l’acte de presentació de les 10 empreses escollides entre les quals es troben empreses d’enginyeria i educació, plataformes de formació online o activitats de ciència i tecnologia. Totes elles tindran a la seva disposició a un grup de persones especialitzades en gestió empresarial que desenvoluparan accions d’assessorament fins a un total de 25 hores. A més, disposaran de 120 hores de formació d’experts en àmbits com les metodologies emprenedores, fonaments economicofinancers, fonts de finançament, màrqueting, gestió del factor humà, internacionalització, dimensió ‘tech’ de l’empresa, aspectes legals, eines de comunicació i presentació de projectes.

Acceleradora ‘Ebre Up’

Aquest model de programa d’impuls empresarial també s’ha iniciat a les Terres de l’Ebre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, la Cambra de Comerç de Tortosa i la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb el suport d’ACCIÓ, de la Generalitat de Catalunya. L’acceleradora ‘Ebre Up’ té la seu al Viver d’Empreses de Tortosa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: