Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les reflexions escolars sobre Centcelles, en una mostra al MNAT

La mostra 'El fil de la història. Centcelles, el nostre objectiu' reculla els principals treballs realitzats als centres educatius de Constantí

L'exposició es va inaugurar dijous passat i es podrà veure fins al 7 de gener L'exposició es va inaugurar dijous passat i es podrà veure fins al 7 de gener MNAT
Ensenyament El Punt Avui
Dimarts, 27 Juny 2017 08:59

Fins al dia 7 de gener, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) oferirà als visitants la possibilitat d’aprofundir en el projecte educatiu desenvolupat a Constantí al voltant del monument de Centcelles, declarat per la Unesco patrimoni de la humanitat. La mostra, titulada 'El fil de la Història. Centcelles, el nostre objectiu', recull els principals treballs realitzats als centres educatius d’aquesta població del Tarragonès durant les cinc edicions en què s’ha impulsat el projecte, però al mateix temps vol ser una plataforma i una oportunitat de reflexió global sobre el valor de la història, el paper del patrimoni i la responsabilitat dels museus en l’educació i el desenvolupament social.

En l’exposició es poden veure tots els materials elaborats durant aquest curs, així com documents i altres elements i objectes, recollits i documentats durant el procés de treball. La mostra s’ha fet amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, l’Arxiu Municipal de Constantí, el col·legi Turó, l’escola Centcelles, l’escola Mossèn Ramon Bergadà, l’institut de Constantí i el patrocini de l’empresa Repsol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: