Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença el primer casal d’estiu per alumnes amb discapacitat intel·lectual a Tarragona

En total són 14 alumnes els que gaudiran del casal durant el mes de juliol

Inauguració del primer casal d'estiu per alumnes amb discapacitat intel·lectual Inauguració del primer casal d'estiu per alumnes amb discapacitat intel·lectual CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Juliol 2017 17:15

Aquest dilluns ha començat el primer casal d’estiu adaptat per alumnes amb discapacitat intel•lectual organitzat per l’AMPA de l’Escola Solc i subvencionat per l’Ajuntament de Tarragona.

El casal, que es realitzarà durant els matins del mes de juliol a la seu de la Fundació Onada, ha arrencat amb 14 alumnes i un equip de 9 monitors titulats i especialitzats en l’atenció a persones amb discapacitat. Durant aquestes quatre setmanes es durà a terme un programa d’activitats que s’ha elaborat amb l’assessorament pedagògic de l’equip de professionals de l’Escola Solc. Algunes d’aquestes activitats seran compartides amb la Fundació Onada i dos cops a la setmana se’n realitzaran a l’exterior; és a dir, cada dijous aniran a la platja i cada dimarts participaran en una activitat lúdica i cultural de Tarragona com les visites al Museu del Port o la passejada amb ‘golondrina’. La regidora de Serveis, Ana Santos, ha explicat que “és una gran notícia que engeguem aquest casal d’estiu adaptat i esperem poder anar potenciant i ampliant en les properes edicions per donar una atenció continuada i integral als nens amb discapacitat intel•lectual i a les seves famílies”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: