Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació de Tarragona concedeix ajuts econòmics a centres d’educació especial

Un total de vuit centres de la demarcació de Tarragona de propietat i gestió privada rebran una aportació global de 130.000 euros per desplegar els seus programes

Imatge d'una activitat d'educació especial Imatge d'una activitat d'educació especial CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 17 Agost 2017 06:00

La Diputació de Tarragona ha concedit ajuts a un total de vuit centres d’educació especial de titularitat privada de la demarcació, amb una aportació global de 130.000 euros, destinada als seus programes d’activitats extraescolars i complementàries. Les quals representen un gran suport dins de la tasca de desenvolupament personal i de socialització de l’alumnat.

Entre les activitats programades pels centres que han sol•licitat els ajuts hi ha estades de colònies, caninoteràpia, ball, hidroteràpia, sortides, activitats musicals, piscina o activitats d’estimulació. L’aportació que reben ara de la Diputació de Tarragona permetrà cobrir el 60% del cost d’aquests programes. En aquest cas, es tracta de centres autoritzats pel Departament d’Ensenyament, que havien sol•licitat aquest ajut i que donen servei a alumnes de diferents municipis de les comarques de Tarragona, concretament, Amposta, Móra d’Ebre, Reus, Tarragona i Tortosa.

A més d’aquestes accions de suport, la Diputació de Tarragona és titular i gestiona tres centres d’educació especial propis: CPEE Sant Rafael a Tarragona, CPEE Alba a Reus i CPEE Sant Jordi a Jesús (Tortosa). Així doncs, la Diputació ofereix suport en l’atenció professional i de qualitat encaminada a donar resposta a les necessitats educatives especials que requereixen les famílies en les comarques de la demarcació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: