Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’escola Santa Maria del Mar de Salou commemora el seu 50è aniversari

Per celebrar aquest acte s’ha descobert una placa commemorativa, que és l’inici d’un gran ventall d’activitats

L'alcalde de Salou, Pere Granados, adreça unes paraules amb motiu de la celebració dels 50 anys de l'escola Santa Maria del Mar de Salou L'alcalde de Salou, Pere Granados, adreça unes paraules amb motiu de la celebració dels 50 anys de l'escola Santa Maria del Mar de Salou CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 24 Novembre 2017 10:32

L’escola Santa Maria del Mar de Salou celebra enguany el seu 50è aniversari, des que es va inaugurar l’any 1967 com una escola amb cursos separats per sexes. Per celebrar aquesta fita durant el curs 2017-2018 l’escola té previst un gran ventall d’activitats que s’han iniciat amb el descobriment d’una placa commemorativa pel seu mig segle al món de l’educació. Altres activitats que es duran a terme durant el curs són una carretel·la pel Cos Blanc de Salou o un concurs de fotografia dels racons del col·legi.

La placa commemorativa en qüestió ha sigut col·locada a la porta de l’escola i reconeix en certa manera ”l’esforç, la voluntat i la dedicació de tots els que han fet possible aquest centre escolar” segons declarava l’alcalde de Salou, Pere Granados, qui ha destapat la placa commemorativa. D’aquesta manera també s’ha volgut lloar la importància de la col·laboració dels pares i mares, els equips directius del centre i inclús els alumnes que han fet possible aquesta celebració.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: