Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova edició dels 'Curts de Llet' de l’Institut Pere Martell de Tarragona

Aquest divendres 16 de març, a les 19h, es projectaran els treballs dels alumnes a l'Antiga Audiència i, a les 22:30h, es farà l'entrega de premis i un concert de Novena Senda a la Capsa de Música

El grup Novena Senda actuarà aquest divendres després de l'entrega de premis del projecte 'Curts de Llet' El grup Novena Senda actuarà aquest divendres després de l'entrega de premis del projecte 'Curts de Llet' AMT
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 16 Març 2018 08:33

El Departament d’Imatge i So de l’Institut Pere Martell de Tarragona organitza un any més els anomenats 'Curts de Llet', amb la projecció dels treballs elaborats en el mòdul de projecte del Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de Realització de Projectes Audiovisuals i Espectacles.

La projecció dels treballs es farà a l'Antiga Audiència, aquest divendres 16 de març, a les 19h. Els assistents podran gaudir de diversos documentals de deu minuts de durada on els alumnes han hagut de condensar el seus coneixements adquirits durant els dos anys de formació.

Posteriorment, a les 22:30 h, la Capsa de Música (C. Vidal i Barraquer s/n), es farà l'entrega de premis i un concert a càrrec del grup la Novena Senda. Es tracta d'una banda de hard rock, rock gòtic i post-punk que sorgeix arran de la dissolució d'un antic grup de versions. Després de trobar un nou bateria i un baixista definitiu, el conjunt es dedica a compondre i a fer els seus primers concerts amb els seus temes propis. Amb un ampli repertori de composicions originals i amb un bon nombre de concerts darrera com a experiència. Novena Senda són: David Arroyo (guitarra); Edu Migueles (bateria); Miquel Puerto (baixista) i Enzo Ferrer (cantant).

Totes les activitats seran gratuïtes.

 

L’acte és gratuït i obert a tothom.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: