Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Fundación Repsol premia un projecte de l'Institut d'Horticultura i Jardineria com el més innovador d'FP

El projecte 'Fenix 4', dissenyat per quatre alumnes, guanya la primera edició d’Emprenedoria en FP a Tarragona

Els alumnes premiats de Formació Professional del l'IESD Horticultura i Jardineria de Reus Els alumnes premiats de Formació Professional del l'IESD Horticultura i Jardineria de Reus FUNDACIÓN REPSOL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Març 2018 10:54

El projecte 'Fenix 4', dissenyat per quatre alumnes de Formació Professional del l'IESD Horticultura i Jardineria de Reus, amb el suport dels seus professors i l’assessorament dels voluntaris Repsol, ha estat el guanyador de la primera edició del programa d’Emprenedoria en FP de Fundación Repsol.

El premi s’ha entregat en el marc del Demo Day, un acte que posa fi a la primera edició d’Emprenedoria en FP a Tarragona, un innovador programa posat en marxa per Fundación Repsol amb l’objectiu de fomentar la cultura emprenedora i millorar l’ocupabilitat dels estudiants d'FP.

Durant l’acte, que s’ha celebrat a l’auditori de la Pobla de Mafumet, els 11 equips participants han exposat els seus projectes davant el jurat, que ha valorat la creativitat i el valor de la proposta, el pla de treball, la viabilitat, el compromís social i l’exposició realitzada pels alumnes.

El guanyador ha estat el projecte 'Fenix 4', desenvolupat pels alumnes d'FP de l'IESD Horticultura i Jardineria de Reus, amb el suport dels seus professors i voluntaris Repsol. Aquest equip proposa una innovadora solució per detectar de forma semiautomàtica incendis latents mitjançant el reconeixement d'imatge.

A més, han assistit a la presentació Valero Camps, inspector d’educació de la Generalitat de Catalunya i Eduardo García, director de l’àrea Institucional, d’Energia i Sostenibilitat de Fundación Repsol, encarregats d’entregar el premi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: