Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença la Setmana Cultural de l’Escola de Música de Torredembarra

Les activitats es duran a terme del 19 al 23 de març i l’entrada serà gratuïta

Imatge d'arxiu d'un concert d'alumnes de l'Escola de Música de Torredembarra, a Cal Maiam Imatge d'arxiu d'un concert d'alumnes de l'Escola de Música de Torredembarra, a Cal Maiam REG. ENSENYAMENT-AJ. TORREDEMBARRA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Març 2018 08:18

Un any més arriba la Setmana Cultural de l’Escola de Música de Torredembarra que, enguany, tindrà lloc del 19 al 23 de març i l’entrada serà lliure i gratuïta.

El tret de sortida serà aquest dilluns 19 de març, a les 17h, a Cal Maiam, amb l’espectacle musical per a infants fins a 6 anys sota el nom 'Animals viatgers'. Posteriorment, a les 19:30h, es celebrarà l’audició a càrrec dels alumnes i familiars de l’EMMT.

El 20 de març, a les 17h, a Cal Maiam, es presentarà el conte musical ‘El viatger aventurer’ adreçat a infants a partir de 6 anys i que va a càrrec dels professors de l’Escola Municipal de Música. Més tard, a les 18h, a l’aula 1 de l’Escola Municipal de Música tindrà lloc l’audició de percussió i, a les 18:30h, a Cal Maiam, l’audició de violí i violoncel.

El dimecres, 21 de març, a Cal Maiam, es realitzarà una mostra de composició a càrrec de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música. A l’endemà, el 22 de març, a les 17:30h tindrà lloc l’audició de flauta a Cal Maiam i a les 17:30h i a les 19h, a l’Espai Cultural Sala del Mar, l’audició de piano.

Finalment, com a cloenda, el 23 de març a les 18h, a l’aula número 1 de l’Escola Municipal de Música, es celebrarà l’audició de clarinet i saxo i, paral·lelament, a les 19h, a Cal Maiam, l’audició de guitarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: