Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Paul Fuster reapareixerà al Teatre el Magatzem

La sala tarragonina dedicarà quatre espectacles de la programació d’hivern al Carnaval

Paul Fuster actuarà el dia 4 de febrer a Tarragona, després de quatre anys sense publicar cap disc Paul Fuster actuarà el dia 4 de febrer a Tarragona, després de quatre anys sense publicar cap disc CEDIDA
Espectacles Albert Morera
Dijous, 19 Gener 2017 16:54

El Teatre el Magatzem de Tarragona estrena nova temporada d’hivern el 28 de gener amb ‘L’Educació’, el segon capítol de la trilogia ‘El Balneari’, una obra inspirada en la sèrie de televisió dels ‘Monty Phyton’s’. I acabarà el 26 de març amb el teatre infantil ‘La Bella i la Bèstia’, una adaptació musical del famós film de Disney, que torna dos anys després al Magatzem, arran de vendre totes les entrades.

Paul Fuster reapareixerà a Tarragona, després de quatre anys apartat de la indústria musical, el 4 de febrer, presentant el seu nou disc ‘Go/Between’, que es caracteritza per una sonoritat lliure d’artificis, sense filtres ni intermediaris tècnics entre cançó i oient. En aquesta temporada també hi haurà noms propis com el del valencià Pau Alabajos (25 de març), un cantautor amb un caràcter reivindicatiu. El seu darrer treball ‘L’amor i la ferocitat’ està ple de lletres amb un missatge de lluita i revolta de plena actualitat. Un dels altres atractius musicals serà veure com l’alma màter d’Inspira, Jordi Lanuza, defensa el seu últim disc ‘Greta’ el 18 de març, en un format acústic i proper.

La nova comèdia de Cesc Casanovas, plat fort pel Carnaval del Magatzem

El Magatzem ha volgut crear un vincle amb el Carnaval de la ciutat dedicant-li quatre espectacles, un d’ells, l’estrena de la nova comèdia de Cesc Casanovas: ‘Relat Autopictogràfic’, el 25 de febrer. El conegut actor del programa de TV3 ‘Polònia’ protagonitza un show d’humor, on ens endinsa en la seva pròpia memòria amb moments hilarants i surrealistes de la seva vida.

En l’especial de Carnaval, també es presentarà ‘Vagas y maleantas’ (18 de febrer), un espectacle musical amb molt d’humor àcid en el que es farà un recorregut per la música, des dels anys 30 fins als 90, on el paper de la dona tindrà un paper molt important. Les titelles i els actors del ‘Carnaval dels Animals’ (26 de febrer) i les Chirigotas del tarragoní Oscárboles, el 24 de febrer, -després que l’any passat hi haguessin espectadors que es quedessin fora-, també seran protagonistes d’aquest especial.

El Magatzem infantil

La nova temporada d’hivern de l’acollidor teatre tarragoní aposta amb força pel teatre infantil. Després que a l’anterior temporada les obres per a nens i nenes s’omplissin, el Magatzem presenta cinc grans espectacles que faran gaudir als més petits. El primer arribarà el 29 de gener de la ma del mag Eduard Juanola amb el seu ‘Hocus-Pocus’, un espectacle participatiu, on mostrarà trucs com la multiplicació de l’aigua o l’aparició de diners, entre d’altres, cridant les paraules màgiques “Hocus Pocus”, les mateixes que utilitzaven els antics mags abans de realitzar els seus trucs.

A part de ‘La Bella i la Bèstia’ i ‘El Carnaval dels Animals’, també trobem l’adaptació musical del conte de ‘Les set cabretes i el llop’ (12 de febrer) on so i il·luminació seran claus per cridar l’atenció al públic. Una altra de les propostes infantils és ‘Aquarel·la’ (12 de març), que juga amb els colors i està dedicat als més menuts, es recomana per a nens i nenes a partir d'un any.

El Magatzem triplica l’ocupació

Durant la presentació de la nova programació, la directora artística del Teatre el Magatzem, Meritxell Muñoz, ha destacat que, des de el 2014 fins el 2016, l’ocupació a la sala ha crescut del 25% al 70%: “Estem molt agraïts i molt satisfets amb la resposta del públic i de la feina realitzada durant els últims dos anys”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: