Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Max Sunyer, Amadeu Casas i Emili Baleriola, junts a Reus

El concert tindrà lloc aquest divendres al Racó de la Palma i servirà per celebrar el 9è aniversari de Reusdigital.cat

Emili Baleriola, Max Sunyer i Amadeu Casas Emili Baleriola, Max Sunyer i Amadeu Casas CEDIDA
Espectacles
Divendres, 28 abril 2017 08:52

Aquest divendres, 28 d'abril, al Racó de la Palma, Reusdigital.cat celebra el seu novè aniversari amb un concert de jazz i blues a càrrec de Max Sunyer, Amadeu Casas i Emili Baleriola, els quals es presenten amb el nom de 3g3. Són tres grans i experimentats guitarristes, imprescindibles per conèixer l'evolució de la música creativa del nostre país.

Max Sunyer és conegut per haver format part de grups emblemàtics de rock progressiu i jazz-fusió del nostre país com ara Iceberg i sobretot Pegasus, formació de projecció internacional de llarga trajectòria, extensa discografia i innegable qualitat i originalitat. Max Sunyer ha actuat en prestigiosos festivals de jazz de l'Estat, Europa i els Estats Units, ha estat també professor i ha impartit classes magistrals sobre música.

Amadeu Casas és un mestre de la guitarra del blues. Ha estat impulsor de grups com Blues Reunion, Blues Messengers i Slide Company. Ha estat present en importants festivals de jazz i blues, i ha treballat amb Gerard Quintana, Quico Pi de la Serra, Joan Manuel Serrat i Roger Mas, entre altres músics. Casas ha compartit cartell amb artistes com Dr. John, John Mayall, Mike Taylor o George Benson, i ha publicat diversos discos.

Emili Baleriola, impulsor del jazz rock en el "so laietà" ha col·laborat, entre altres músics, amb Crac, Màquina, Música Urbana, Orquestra Plateria, Jaume Sisa i Albert Pla. Ha estat també productor de treballs de Tete Montoliu i Lou Bennet. Baleriola ha compost música per a pel·lícules i sèries de televisió, i ha enregistrat diversos discos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: