Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cantant i ‘performer’ argentina Wenceslada s'incorpora a l’Altacúsic 2017

El festival d'Altafulla confirma la darrera incorporació del cartell amb l’actuació, el 21 de juliol, d’aquesta compositora electrònica 

Wenceslada actuarà el 21 de juliol al festival Altacústic Wenceslada actuarà el 21 de juliol al festival Altacústic CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Juny 2017 18:50

Divendres 21 de juliol. 23 hores. Escenari Plaça de l’Església. Aquestes són les coordenades que marquen la darrera proposta del festival Altacústic 2017, un concert que s’ha confirmat en els darrers dies i que durà a l’actriu, cantant, compositora electrònica, escriptora i performer argentina Wenceslada als escenaris d’Altafulla, per oferir algunes de les interpretacions del seu repertori.

María Sol d'Oliveira Mónica va néixer a Buenos Aires, Argentina l'any 1982. És actriu, cantant, compositora electrònica, escriptora i performer i les seves actuacions es desenvolupen en el camp de la cerca cos - so - moviment - vibració. Comença a fer cançons, sota el nom de “Wenceslada” i la seva música parteix de la improvisació i de l’afectació sonora de l'espai en relació amb el cos i la vibració, cançons que es despleguen i es construeixen lúdicament i d'acord amb l'estat present.

“Si l’artista és el seu propi territori, qualsevol lloc és un escenari”, amb aquesta frase es pot resumir l’actuació que Wenceslada oferirà als espectadors de l’Altacústic 2017, un concert en el qual desplegarà tota la seva energia i que completarà el total de 14 intervencions musicals que enguany conformen el programa del festival.

Tot a punt per l’Altacústic 2016

Queden poc més de 20 dies per una nova edició del Festival Altacústic, que enguany viurà una nova edició, una ocasió de descobrir alguns dels grups que hi actuaran. Enguany el festival es duu a terme els dies 20, 21 i 22 de juliol en diferents espais d’Altafulla, seguint amb l’esperit de fusionar alguns dels racons amb més encant del municipi amb algunes de les veus i propostes amb més caràcter del panorama musical emergent.

Enguany la programació de l’Altacústic 2017 comptarà amb l’actuació de Wenceslada, com a darrera confirmació ofcial, una actuació que s’afegirà als concerts de Mazoni, Pau Vallvé, Reinaldo & Clara, Pavvla, David Philips, Donallop, The Prussians, Ariana Abecasis, Jay Lem’on, The Escarteen Sisters, Casa das Feras, Maria Vidal i Pistola.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: