Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Manel, pròxima parada: Falset

El grup barceloní actuarà per primer cop al Priorat el proper dissabte, 12 d’agost, a l’espai de l’Euterpe

Manel actuarà el pròxim dissabte a Falset Manel actuarà el pròxim dissabte a Falset MANEL
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 09 Agost 2017 13:36

Manel actuarà el 12 d’agost a Falset, en un concert que obrirà la Festa Major del municipi, i en el qual presentarà el seu últim disc ‘Jo competeixo’, que es diferencia d'anteriors treballs per tenir un perfil musical més electrònic. Abans de Manel, i com a teloners, hi actuarà el tarragoní Espaldamaceta per presentar el seu darrer treball 'Els pares som públic d’un gran espectacle' (2017).

És la primera vegada que Manel actuen en aquesta comarca, cosa que els fa molta il·lusió. Per aquest motiu, cal suposar que en el concert falsetà, Manel inclogui en el repertori cançons destacades de la seva etapa anterior a aquest àlbum.

El concert està organitzat per Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Falset, Estrella DAMM, Diputació de Tarragona i el CF Reus Deportiu. L'entrada té un preu de 15 euros si es compra anticipada, i si es compra la mateixa nit del concert, en costarà 18. Les entrades es podran comprar a Falset (Ajuntament de Falset, Hotel Restaurant Lotus Priorat, Bar Calaix de Sastre, Bar Vi Novell i a la botiga de la Festa Major), a Reus (LANOVA Ràdio / Reusdigital.cat. Raval Santa Anna, 2, 3r pis) i a través d’Internet, als webs de Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: