Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La passió del tango arriba al FIM d'Altafulla

El conjunt Art Tango Ensemble, amb els ballarins David i Victoria, presentaran 'Tango Passione' a la plaça de l’Església, aquest dissabte, 12 d'agost, a les 22h

Art Tango Ensemble, amb la parella de ball David Reus i Victoria Huang Art Tango Ensemble, amb la parella de ball David Reus i Victoria Huang CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 11 Agost 2017 19:04

El quart concert del Festival Internacional de Música (FIM) d’Altafulla comptarà amb la formació Art Tango Ensemble, que presentaran l'espectacle de música i dansa 'Tango Passione'.

Diuen que el vermell i el negre són els colors del tango. I per tant, els de la passió, el vermell de la sang, del vi i del cor que es trenca; el negre evoca l'elegància, la sobrietat i el fons de l'ànima obscura. Aquest és el llenguatge que ha portat a aquests intèrprets, tots ells solistes internacionals de països com Bèlgica, Argentina o l'Estat espanyol, a cultivar aquest gènere musical seduït per l'idioma de la música de A.Piazzolla i Gardel, entre d'altres. Amb la direcció artística de Joaquín Palomares, els grans èxits han obtingut una gran resposta de públic i crítica.

Aquesta formació consta de sis músics -piano i corda- als que s'afegeix l'extraordinària parella campiona d'Europa, David Reus i Victoria Huang.

La barreja d'aquesta música, plena de força i passió, amb una escenografia sempre sensual i suggeridora, donen a aquest espectacle innovador una personalitat forta i pròpia. Han actuat a gran part dels teatres espanyols i a festivals de prestigi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: