Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rosario Flores, segon plat fort de les Nits Daurades

Rosario presentarà el disc 'Gloria a Tu', aquest dissabte 12 d'agost, a les 22h, a la Plaça de les Comunitats Autònomes de Salou

Imatge promocional del disc 'Gloria a Tu' de Rosario Flores Imatge promocional del disc 'Gloria a Tu' de Rosario Flores CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 11 Agost 2017 19:22

Aquest cap de setmana comença la segona part de les Nits Daurades amb més d’una vuitena d’actes diferents, que ompliran Salou de cultura, ball, espectacles i foc. Així, la capital de la Costa Daurada continua celebrant la ja tradicional Festa Major d’estiu del municipi que aplega centenars de salouencs i curiosos que volen gaudir dels actes programats.

La Plaça de les Comunitats Autònomes acollirà el plat fort d’aquest segon cap de setmana de festes: el concert de Rosario Flores. Un espectacle de llum, ball i molt d’art que tindrà lloc, aquest dissabte 12 d'agost, a les 22 hores. En el seu Tour 'Gloria de mi', l’artista farà un repàs a totes les seves cançons, les més antigues i les més noves, juntament amb un concert ple d’energia.

Rosario va estrenar el seu nou disc 'Glòria a Tu', el passat 4 de novembre, just en el dia del seu aniversari. Sens dubte, una data immillorable per desvetllar els seus nous temes amb tots els seus seguidors. El seu nou single i el tema que dóna nom a l'àlbum, 'Glòria a Tu', ja donava una pista d'aquest àlbum que rescata una Rosario en un to assossegat i amb un estil pop alimentat per alegries i bulerías.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: