Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Nit d’Artistes de Cambrils torna amb dotze espectacles

La festa presenta diferents disciplines escèniques i una de les novetats d’enguany serà l’actuació del grup de danses de la Índia Natya Shastra Bollywood

La Nit d'Artistes dóna cabuda a propostes creatives de tot tipus La Nit d'Artistes dóna cabuda a propostes creatives de tot tipus CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Agost 2017 17:47

La XVI Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) portarà al Parc del Pinaret un total de dotze espectacles de diferents disciplines artístiques el proper dissabte, 19 d’agost, a les 22h. Aquesta festa de les arts escèniques, que dóna cabuda a propostes creatives de tot tipus, s’ha convertit en un referent de la zona ja que en una sola nit el públic pot gaudir d’espectacles de música, teatre, circ, màgia, dansa i humor.

Algunes de les novetats d’enguany són la participació del grup de danses de la Índia Natya Shastra Bollywood de l’Associació Salam de Tarragona i un homenatge a Rodolfo Font, més conegut com a Rudy, que era un habitual de la Nit d’Artistes i va morir el passat més d’abril. Com sempre, durant la nit de dissabte hi haurà moltes sorpreses, a més de l’actuació de la Gamba. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza ha destacat l’esdeveniment ja que dóna a conèixer amateurs i ha remarcat l’alt nivell de les actuacions.

Festa de l’escuma, jocs de fusta i esclat de colors

La primera activitat de la setzena Nit d’Artistes serà la tarda familiar del dijous 17 d’agost. Per començar, a les 16:30h hi haurà la festa de l’escuma que, enguany, es trasllada al passeig Albert. Posteriorment, a partir de les 18h, la plaça de la Vila s’omplirà de jocs de fusta familiars amb la Companyia Festa i Fusta.

El diumenge, l’endemà de l’activitat central al Parc del Pinaret, la festa continuarà amb el Festival Holi que arriba al passeig de les Palmeres amb un nou horari i molt més ambientada. La celebració, basada en una antiga festa hindú, es portarà a terme a les 12h i comptarà amb la col•laboració del grup de danses de la Índia Natya Shastra Bollywood que oferiran diversos espectacles, i un restaurant que prepararà menjar típic de la Índia. Els participants podran gaudir d’un esclat de colors mentre ballen amb la música més festiva. La venda de pintura començarà a les 11:30h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: