Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

La Mare de Déu de Misericòrdia enlluerna la Prioral

L'espectacle ha estat un èxit de públic, amb entrada gratuïta

Un moment de l'espectacle a la Prioral de Sant Pere, plena de gom a gom Un moment de l'espectacle a la Prioral de Sant Pere, plena de gom a gom FABIAN ACIDRES
Espectacles
Diumenge, 17 Setembre 2017 07:40

Més de mig miler de persones han pogut gaudir, aquest divendres al vespre, a la Prioral de Sant Pere, de la representació de l'espectacle 'Misericòrdia: de Reus al Cel', una producció de l'Orfeó Reusenc que representa la llegenda de la Pastoreta, Isabel Besora, a qui diuen que se li va aparèixer la Mare de Déu de la Misericòrdia. Amb música original d'Albert Galcerà i dramatúrgia d'Albert Bermúdez, l'espectacle destaca per la musicalitat i la teatralitat al voltant de la llegenda i per l'explicació d'alguns detalls que pot ser no eren tan coneguts pel públic en general.

Més de 100 actors i músics han representat una obra que mescla diàleg, dansa tradicional, cant i música, i que s'inclou en el programa de la capitalitat cultural.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: