Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Morells i Voltors a Alcover en la 15a Fira de Bandolers

Per celebrar l’edició rodona s’han recuperat els espectacles teatrals de més èxit en aquests quinze anys i s’han anunciat sorpreses

Les representacions teatrals de petit format s'escamparan per la vila perquè el visitant pugui sentir l'essència del teatre de carrer de ben a prop Les representacions teatrals de petit format s'escamparan per la vila perquè el visitant pugui sentir l'essència del teatre de carrer de ben a prop CEDIDA
Espectacles Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 06 Octubre 2017 10:37

El so de l’antiga sirena del sindicat anunciarà aquesta nit l’arribada dels bandolers a Alcover. Morells i Voltors tornen a portar les seves trifurques als carrers i places de la vila i la retornen quatre segles enrere. Serà el quinzè any que la bandolerada es presenta puntual en una fira que atreu uns 20.000 visitants. “Estem de celebració”, deia Carla Miret, regidora de la Fira de Bandolers en la presentació d’aquesta edició, quan també va agrair la feina del centenar de voluntaris que la faran possible i prometia sorpreses que s’aniran revelant d’aquí a diumenge. En canvi, sí que s’ha donat a conèixer que es recuperen quatre espectacles de petit format, els millors d’aquests quinze anys de fira que es representaran a ca Cosme, la plaça d’en Rubert, la plaça de la Font i l’Església Vella.

La música tradicional acompanyarà els assistents d’un acte a l’altre. També és novetat la cercavila d’aquesta tarda amb el gegant bandoler Pere Voltor amb sorpreses incloses i una nova zona dedicada als més petits amb animals de corral. Durant tots els dies de fira obrirà el mercat d’artesania i productes gastronòmics. Seran més de 20.000 m² de recinte firal dels quals 5.000 m² corresponen al mercat, que té un centenar de parades. A més, els visitants podran fer un most en les dues zones gastronòmiques delimitades a la plaça del Portal i a la plaça Lluís Companys on trobaran foodtrucks. Per tot arreu es passejaran bandolers i soldats.

Un altre punt d’interès és el Convent de les Arts, on el grup de teatre local La Resclosa mostrarà com era l’Alcover del 1600 amb l’espectacle El túnel del temps. Els visitants hi podran arribar amb un trenet des del centre de la vila. Altres cites destacades seran la XV Baixada d’Ornis, la Diada Castellera de Fira, amb els Xiquets d’Alcover, els Torraires de Montblanc i els Xiquets de Cambrils i el concert d’Hotel Cochambre de dissabte, mentre que diumenge tindran lloc les trobades de motos i de gegants. Finalment, el III Bandoler Sound Festival se celebrarà el dia 11 al pavelló municipal. De fet les activitats, en menor intensitat, s’aniran mantenint fins enllaçar el divendres 13 de setembre amb l’inici de la festa major en honor als copatrons santa Úrsula i sant Pròsper.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: