Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La comèdia ‘Art’ i el musical ‘Hansel i Gretel’ obren la temporada dels Teatres de Valls

Dissabte serà el torn del muntatge musical al Principal i diumenge la comèdia tindrà lloc al Centre Cultural

Imatge del musical 'Hansel i Gretel' Imatge del musical 'Hansel i Gretel' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 06 Octubre 2017 16:37

La temporada de tardor dels Teatres de Valls dóna aquest cap de setmana el tret de sortida amb dos espectacles. El musical ‘Hansel i Gretel’, destinat a un públic familiar, tindrà lloc el dissabte a les 18h, al Teatre Principal; mentre que la comèdia ‘Art’ de gran èxit, amb tres grans actors catalans com Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, serà diumenge, a les 18h, al Centre Cultural.

‘Hansel i Gretel. El musical’ és una proposta de la Roda Produccions destinada al públic familiar. La funció situa els protagonistes perduts enmig d’un bosc fosc i tenebrós. Els petits Hansel i Gretel s’endinsen en un fascinant i perillós viatge per trobar el camí que els guiï cap a casa. Aquest muntatge forma part de l’abonament familiar dels Teatres de Valls, amb tres propostes que es podrà adquirir fins al mateix dia de la funció a les taquilles del Teatre Principal.

Diumenge a la tarda, el Centre Cultural també acollirà la primera funció de la temporada d’abonament teatral amb ‘Art’ de Yasmina Reza. Des de l’estrena d’’Art’ el 1994, aquesta comèdia intel·ligent sobre l’amistat s’ha convertit en un fenomen internacional de públic i crítica i ja esta traduïda a més de 30 idiomes. Un quadre en blanc posa a prova una llarga relació entre tres homes que semblava impossible de trencar. El punt de partida per a una obra enginyosa i divertida que en català es va estrenar al prestigiós Festival Temporada Alta i que ha fet temporada amb un notable èxit al Teatre Goya de Barcelona. Aquest muntatge forma part de l’abonament teatral de Valls per a aquesta tardor, amb tres propostes, que es podrà adquirir fins al dia previ de la funció.

Entrades

Les entrades soltes també es poden comprar a les taquilles del Teatre Principal, al web i al telèfon 902 044 226. Per a l’espectacle ‘Art’ també es poden adquirir a les taquilles del Centre Cultural des d’una hora abans de la funció; és a dir, a partir de les 17h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: