Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Juan Tamariz actuarà al Festival Internacional de Teatre Màgic

L’actuació del mestre de la màgia tindrà lloc, el 2 de desembre a les 21h, al Teatre Tarragona, dins la cloenda de l’onzè festival

Imatge del mag Juan Tamariz que actuarà al Teatre Tarragona, el 2 de desembre a les 21h Imatge del mag Juan Tamariz que actuarà al Teatre Tarragona, el 2 de desembre a les 21h CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 19 Octubre 2017 12:55

El gran mestre de la màgia, Juan Tamariz, presentarà, el proper 2 de desembre a les 21h al Teatre Tarragona, el seu nou espectacle ‘Magia Potagia... ¡y más! Dins la cloenda de l’11è Festival Internacional Teatre Màgic. Es tracta d’una funció que es renova cada dia gràcies a dos ingredients bàsics com són la participació del públic i els millors números de Tamariz. A més, estarà acompanyat per l’il·lusionista argentí Alan i la maga colombiana Consuelo Lorgia.

L’espectacle –que porta més de cinc anys representant-se en teatres de l’estat i de l’estranger- durarà dues hores on s’inclourà màgia, telepatia, humor, misteri, improvisació i emoció.

Més de trenta anys de carrera artística i l’elogi del públic dels seus companys de professió avalen l’èxit de Juan Tamariz. Ha rebut un premi especial que li ha concedit la Federació Internacional de Societats Màgiques (FISM) per la seva contribució a la teoria i filosofia de la màgia.

Les entrades es poden comprar a través de la web de Tarracoticket i a les taquilles del teatre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: