Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries tornen dissabte a la Canonja

Amb el títol de 'No tinc diners!', els Quicos actuen a la Canonja just abans de fer els seus primers 25 anys a sobre dels escenaris

Els Quicos presentaran 'No tinc diners!', a les portes de complir el seu 25è aniversari Els Quicos presentaran 'No tinc diners!', a les portes de complir el seu 25è aniversari CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 20 Octubre 2017 19:18

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries s’han inspirat sempre en el que passa al carrer per proposar el valor de la música d’arrel. Per posar títol al seu nou espectacle han escollit una de les frases més populars en els darrers vuit anys, protagonitzats per la crisi-estafa, i que és també el nom d’una de les cançons que integraran el seu nou treball discogràfic: 'No tinc diners!'. El concert de tardor organitzat pel Patronat de Cultura del Castell de Masricart, tindrà lloc aquest dissabte 21 d’octubre a les 21h, a la sala d’actes del Col·legi Públic la Canonja.

Els Quicos ens portaran la música d’arrel de les Terres de l’Ebre interpretada per un grup de músics que es posen en el paper d’un cec i una divertida tropa de personatges creadors d’un imaginari propi i que viuen a cavall entre la tradició i la modernitat; frescos, entranyables i carregats d’aquella ironia que ajuda a viure millor. Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries van néixer com a grup artístic, el 15 de desembre de 1992, en un petit concert al bar La Finestra de Tortosa. En aquests 23 anys de carretera i “4L” hi ha hagut prop de 1.700 concerts, 12 discos, 4 llibres i desenes de col·laboracions en discos col·lectius o d’altres artistes. Tota aquesta tasca els ha fet mereixedors d’11 premis Enderrock de la Música Catalana, 2 premis Arc, 1 premi Altaveu i del Premi Joan Amades 2013 de Cultura Popular.

La seva música ha omplert recintes com el Palau de la Música Catalana, la Sorbonne de Paris, la plaça del Pilar de Saragossa i la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Des de l’any 2012, venen impulsant la Casa de la Jota: un projecte formatiu i pedagògic per donar a conèixer la música tradicional i popular del sud de Catalunya arreu del país.

Les entradeses poden comprar a través de la web de codetickets www.codetickets.com o al Castell de Masricart al preu de 10 euros. El mateix dia, també es podran comprar una hora abans de l’actuació al preu d’11 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: