Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Stepano Palatchi i l'Orquestra Simfònica de les Terres de l'Ebre actuaran a Vila-seca

L'Auditori Josep Carreras ha programat els concerts del prestigiós cantant d'òpera per divendres i de l'OSTE per diumenge

L’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre (OSTE) L’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre (OSTE) E.BEL
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 09 Novembre 2017 17:50

Els propers 10 i 12 de novembre l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà dos concerts, en el marc de la programació de la temporada de tardor. En primer lloc, el divendres 10 de novembre, a les 21h, tindrà lloc el concert d’Stefano Palatchi, guanyador d’un Latin Grammy i propietari d’una veu elegant i poderosa. Palatchi, que ha desenvolupat la seva carrera artística en importants coliseus operístics, des del Liceu de la seva Barcelona natal fins a la Metropolitan Opera de Nova York, ha consolidat la seva reeixida carrera com a cantant d'òpera sobre una admirable vocació teatral, un timbre exquisit i les seves facultats expressives aplaudides.

Palatchi va debutar fa 30 anys al Gran Teatre del Liceu, on ha participat a centenars de representacions i on és especialment estimat pel públic. Inquiet, arriscat i sempre amb voluntat d'innovar, durant els últims anys l'artista ha ampliat el seu repertori artístic amb altres estils musicals, entre els quals ha tingut una especial significació el jazz. Palatchi ha viatjat a Nova York, ciutat en la qual ha estat treballant el repertori jazzístic amb Barry Levitt i Tommy James, pianista de la famosa Duke Ellington Orchestra. Amb l'enregistrament de 'La Dolores', de Bretón, va aconseguir un Latin Grammy, amb Margarita la Tornera, de Chapí, va obtenir una nominació al premi Latin.

D’altra banda, el diumenge 12 de novembre, a les 19h, tindrà lloc el concert de l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre (OSTE), dirigida per Jordi Bonilla i amb Ivan Launes com a concertino. El projecte de l’OSTE neix d’una iniciativa a càrrec de diversos músics que es proposa com a finalitat crear un espai on reunir intèrprets professionals, estudiants i afeccionats dins d’una orquestra simfònica que dona cabuda a la necessitat de música de les nostres terres; focalitzada en la interpretació del gran repertori, l’orquestra presenta les seccions de corda, vent i percussió completes.

L’actual producció ara presentada a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca és ja l’onzena que l’OSTE ha dut davant del públic, una incipient trajectòria basada en l’aspiració a portar a terme un treball rigorós que aporta un progrés i una satisfacció a cadascun del músics integrants. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: