Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Blues amb aires flamencs a la Capsa de Música

El blues de la cantautora Toni Sparks, acompanyada pel trio de flamenc fusió Calamento, es farà sentir aquest dissabte a Tarragona

Tori Sparks, en un concert a la sala Luz de Gas de Barcelona Tori Sparks, en un concert a la sala Luz de Gas de Barcelona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 17 Novembre 2017 18:24

Tori Sparks amb Calamento + El Rubio, desplegaran tot el seu poder a l’escenari de la Capsa de Música de Tarragona. Serà aquest dissabte 18 de novembre, a les 23h, per una simbòlica entrada de 5 euros. Fa cinc anys, la cantautora Tori Sparks va canviar Nashville per Barcelona. El seu cinquè disc 'El Mar' (Glass Mountain Records, 2014) va ser una col·laboració amb el trio de flamenc fusió, Calamento, i mescla de manera sorprenent els gèneres de blues, folk, rock, i flamenc. L'àlbum bilingüe va ser un èxit internacional, qualificat per la premsa com a "indescriptible, increïble"(Deruting), "valent, arriscat" (Rolling Stone), "art pur" (Els Concerts de Radio 3), i "molt especial, un tros de disc" [Top 20 Àlbums de l'Any]" (Orpheo).

Dos anys després, Tori Sparks + Calamento, han tornat a l'estudi per gravar el ja molt esperat segon àlbum, 'L'Horta', amb l'ajuda del mestre de la guitarra elèctrica, Francisco Guisat "El Rubio", conegut pel seu treball amb Rosario Flores, i Color Humano. Entre la seva guitarra elèctrica i la guitarra flamenca del Pepe Camacho, desenvolupen un espectre de colors musicals que empeny el so del grup més allà que el seu i ja atrevit fusió d'estils. Segueixen experimentant i travessant fronteres, però sense perdre la base, aquesta única fusió que els ha guanyat tants fans mundialment amb 'El Mar'.

Com a grup convidat i que obrirà la nit, el grup tarragoní White Boy White, format pel bluesman Richard White, americà d’origen establert a Tarragona, i Carles Vergés, dos reputats músics de casa nostra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: