Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Radar Palmfest presenta Ángel Stanich Band

La gira del nou àlbum 'Antigua y Barbuda' farà parada, aquest dissabte 18 de novembre, a les 22:30h, a la Sala Zero de Tarragona

Ángel Stanich Band Ángel Stanich Band CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 17 Novembre 2017 18:41

La Sala Zero de Tarragona presenta aquest dissabte 18 de novembre un dels concerts del Radar Palmfest. A partir de les 22:30h, apareixerà a l'escenari Ángel Stanich Band, que presentarà el nou disc 'Antigua y Barbuda'.

Ja han passat tres anys des de la seva ja emblemàtica 'Camino Ácido' (2014) i aquell desconegut Ángel Stanich, de veu estranya, barba i cabellera hirsuta, s'ha convertit en una de les referències de renovació musical més vigoroses i aclamades per músics, mitjans i públic.
 
Tres anys de nombrosos concerts i festivals sorprenent a totshom amb aquesta increïble personalitat esquitxada d'imatges cinèfiles, enginy surrealista i ironia. Una travessa apuntalada per subtils himnes generacionals com 'Carbura!' i 'Cuatro truenos cayeron' (2015),' Christmas envenenados' (Jesús Levitante) i, ja al límit d'aquest estiu, 'Siboney', un exuberant EP que clausura cicle i obre la porta a noves i insospitades aventures, a l'enlluernador univers del seu nou àlbum, 'Antigua y Barbuda'. Un segon treball que obre nous horitzons i una extensa gira que aquest mes de novembre fa parada a Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: