Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Els tres porquets es caguen de por' clouen la temporada d’espectacles familiar a Valls

L’obra la podrà gaudir tota la família aquest dissabte 2 de desembre, a les 18h, al Teatre Principal de Valls

El grup Samfaina de Colors protagonitza 'Els tres porquets es caguen de por' El grup Samfaina de Colors protagonitza 'Els tres porquets es caguen de por' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Desembre 2017 08:46

L’obra de teatre musical ‘Els tres porquets es caguen de por’ del grup Samfaina de Colors serà la colenda de la temporada d’espectacles familiars corresponents a aquesta tardor. Els creadors de Samfaina de Colors, Mirna Vilasís i Xavi Múrica, han creat un espectacle amb un important accent musical i on la intervenció dels espectadors infantils és crucial per desenvolupament de l’obra.

Venda d’entrades

Les entrades es venen a través del web ticketea.com les 24 hores, per telèfon a través del 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal, al carrer Jaume Huguet de Valls. Les taquilles del Principal realitzen l'horari habitual de temporada dimecres a la tarda de 18 a 21 h, i divendres al matí de 12 a 13.30 h. El mateix dissabte de l’espectacle la taquilla del Teatre Cultural obrirà des d’una hora abans del seu inici.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: