Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Hijos de la Ópera' arriba aquest dimecres al Teatre Fortuny

Els fills de Montserrat Caballé i Plácido Domingo, Montserrat Martí i Plácido Domingo JR, amb la cantant Cercilia Lavilla pujaran a les 21h a l'escenari del Fortuny 

Els protagonistes de 'Hijos de la Ópera' Els protagonistes de 'Hijos de la Ópera' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Desembre 2017 08:12

Jugant entre els muntatges dels escenaris i “camerinos” dels teatres més importants del món , envoltats de gent, focus i càmeres de televisió, es van anar fent grans tres enormes artistes. Perquè del virtuós del piano Félix Lavilla i la millor de les mezzo-sopranos vives Teresa Berganza només en podía sortir una excelsa cantant amb la sensibilitat musical d´un pianista com és Cecilia Lavilla Berganza.

De la mescla d´un tenor extraordinari com Bernabé Martí i la gran dama de l´Ópera de tots els temps, la insuperable Montserrat Caballé és normal que en sorgís una sensacional soprano de veu preciosa, presència imponent en escena i técnica exquisita com Montserrat Martí Caballé.

I què dir quan s´ajunten amb els d'una grandíssima soprano mexicana anomenada Marta Ornelas s´hi ajunta la genètica del més gran i polifacètic dels tenors, en Plácido Domingo, hereu alhora d´una nissaga de grans cantants. Doncs en surt un compositor extraordinari, amb una gran habilitat com intèrpret de musicals, boleros o ranxeras, Plácido Domingo Orneals, conegut artísticament com Plácido Domingo JR. 

I l'amistat entre ells com la dels pares, s´ha anat fent gran fins a concretar-se en aquest gran espectacle anomenat “Hijos de la Ópera”, que s'estrenarà aquest dimecres 13 de desembre, a les 21h, al Fortuny de Reus, per després anar a Barcelona per començar una gira que els portarà arreu del món.

Acompanyats per dos grans artistes, la soprano Amanecer Sierra i el baríton Luis Santana, acompanyats al piano pel grandíssim Antonio López, oferiran un tomb des del repertori líric, els musicals, o el bolero, aprofitant aquestes dates ja nadalenques per oferir peces d´aquest repertori tan especial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: