Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Pastorets del Vendrell baixen el teló del TÀG

El Teatre Àngel Guimerà va acollir diumenge la darrera de les quatre repesentacions d'una temporada que ha superat "amb escreix" les expectiatives

Escena de la última representació dels Pastorets del Vendrell Escena de la última representació dels Pastorets del Vendrell J.CALLIZO
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 08 Febrer 2018 07:51

Diumenge passat, 4 de febrer, va tenir lloc l’última de les quatre representacions dels Pastorets del Vendrell d’aquesta temporada 2017-2018. Gairebé les 8 del vespre baixava definitivament el teló del Teatre Àngel Guimerà amb un èxit rotund, tant d’escenificació artística com d’assistència de públic.

Enguany es van introduir molts canvis que feien està a l’aguait, no tant sols de la Comissió Artística, de la Junta Directiva i dels propis col·laboradors, sinó de molta gent, atès el rebombori que setmanes abans de l’estrena s’havia despertat al Vendrell. No endebades s’estrenava una nova obra; després de 23 anys el Jordi Urgell tornava a dirigir-los. Hi han participat actors novells, d’altres “recuperats” de feia anys i els incondicionals de cada temporada. Els Pastorets també estrenaven enguany decorats, una nova coreografia i nous efectes especials.

Segons els organitzadors, les expectatives "s’han superat amb escreix, l’obra ha agradat al públic assistents d’arreu de Catalunya". De fet, la bona harmonia i predisposició desinteressada dels gairebé 160 col·laboradors es va fer palesa cada diumenge i, sobretot, en el sopar de fi de temporada on el comentari més generalitzat era..."i diumenge que ve què farem?"

En resum, Els Pastorets del Vendrell tanquen una temporada “per emmarcar” que si bé la cosa ha anat molt bé, ja hi ha previst petits canvis i algunes novetats cara a la propera temporada 2018-2019. Cal tenir present que, tot just s’acaba aquesta temporada, que ja es comença a treballar per la propera.

 

Per tirar endavant aquest espectacle tradicional, una de les premisses, a part de la humana, és l’econòmica, per això, en tot moment la Junta Directiva ha volgut agrair a tothom que ho fa possible, cadascú dins la seva parcel·la, socis, anunciants, entitats, mitjans de comunicació, institucions, etc. Posar en escena uns Pastorets d’aquesta importància no és fàcil i gràcies a tots plegats una temporada més, i ja en van 52, novament ha estat possible.

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: