Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La temporada de l'Auditori Josep Carreras arrenca aquest divendres amb Àngel Òdena

La programació continuarà el diumenge 18 de febrer amb el concert solidari del Cor Scherzo i el Cor Sant Esteve

El baríton tarragoní, Àngel Òdena, en un concert anterior a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca El baríton tarragoní, Àngel Òdena, en un concert anterior a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Febrer 2018 18:00

L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca donarà el tret de sortida a la seva temporada el proper divendres 16 de febrer, a les 21.00 h, amb un concert líric d’alta volada. Àngel Òdena, amb l’acompanyament al piano d’Anna Crexells, ens presentarà 'Del lied europeu a l’òpera italiana', un programa que s’endevina com un dels concerts imprescindibles de la temporada.

El baríton tarragoní ha posat la veu a més d’una cinquantena de títols operístics que recorren l’ampli espectre musical europeu, especialment l’italià. Actualment està considerat un dels barítons més preuats del món de l’òpera, habitual en els grans teatres operístics d’arreu del món, que ens oferirà un atractiu recital que recorrerà diversos registres, entre ells el lied, un format menys usual en els seus concerts.

Concert solidari 

Per acabar la setmana, el diumenge 18 de febrer a les 19h, les veus del Cor de Cambra Femení Scherzo i del Cor Sant Esteve s’uniran per ajudar en la tasca que fa l’Associació Voluntaris Socials per Vila-seca, en un concert on les veus seran dirigides per Sílvia Gil-Pérez i Charo García, respectivament. Per a tots aquells que no puguin assistir al concert, o vulguin fer una aportació extraordinària, podran col3laborar-hi fent la seva aportació a la Fila 0, al número de compte de La Caixa ES88 2100 0154 4002 0029 0550.

Cal recordar que les entrades al concert d’Àngel Òdena es podran adquirir al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l'Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

Per al concert solidari, les entrades es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori, el mateix dia del concert i a partir de les 18h.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: