Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pablo López, en concert a la TAP

L'artista presentarà el 2 de març davant del públic de Tarragona 'Camino, fuego y libertad'

Pablo López actuarà el 2 de març a Tarragona Pablo López actuarà el 2 de març a Tarragona CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Febrer 2018 16:44

Pablo López torna als escenaris presentant 'Camino, fuego y libertad', el seu últim treball discogràfic, que presentarà el dia 2 de març a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona. "Amb aquest disc ho he remogut tot, la meva, les meves històries i, inclús, la meva casa", afirma López. Un disc que ha ha donat èxits com 'El Patio'.

Aquest nou àlbum inclou 11 nous temes, compostos, gravats i produïts entre UK a The Abbey Road Studios, USA East West Studios (L.A.), Madrid (MG Studios) i Barcelona (wikEd Sound). Un treball que passa a marcar un abans i un després en la carrera de Pablo López i que es converteix en el més íntim i emocional de la seva carrera, sense perdre la màgia de explicar-nos històries que es volen escoltar pausadament de principi a fi i acompanyades per grans melodies, arranjaments i una composició magistral, així com la seva inconfusible manera d'acariciar el piano.

Gravat i produït per Kim Fanlo i la involucració total de Pablo López en aquesta part del projecte, compta amb grans col·laboracions d'arranjadors i músics com Aaron Sterling, The London Metropolitan Orchestra conduïda per Andrew Brown o Patxi Urchegui en secció de vents.

La TAP serà l'escenari de l'eclosió de l'artista el 2 de març, a les 21:30h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: