Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Bodas de sangre' de Lorca al Teatre Fortuny

L'obra dirigida per Oriol Broggi es representarà aquest divendres 16 de març, a les 21h, al teatre reusenc

Escena de 'Bodas de sangre' Escena de 'Bodas de sangre' TEATRE FORTUNY
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 16 Març 2018 08:50

Aquest divendres 16 de març, a les 21h, arriba al Teatre Fortuny 'Bodas de sangre', un dels clàssics de Federico García Lorca que parla sobre aquelles forces majors i impulsos vitals que empenyen els personatges a la tragèdia, una tragèdia desencadenada pels forts lligams familiars, els costums i les tradicions arrelades. Aquest relat amorós amb un desenllaç sangonent es basa en un fet real, un crim produït a Níjar on una núvia va fugir amb el seu amant el dia del seu casament. Federico García Lorca es va inspirar en aquesta notícia apareguda a la premsa per reflectir la falta de llibertat de les dones de la seva època.

Nora Navas i Clara Segura encapçalen el repartiment en aquest muntatge on recitaran les paraules de Lorca en un encavalcament constant; un seguit d’escenes, d’entrades i sortides on actors, actrius, personatges i músiques s’entrellacen per donar vida a la núvia, el nuvi, Leonardo, la mare i la multiplicitat d’intervencions que són presents al text original.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: