Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

The Beatboys reviuran la "beatlemania" a Tarragona

La banda oferirà aquest dissabte 17 de març, a la Sala Zero, dues hores de xou per gaudir de l'essència del quartet de Liverpool

The Beatboys actuaran aquest dissabte a la Sala Zero The Beatboys actuaran aquest dissabte a la Sala Zero CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 16 Març 2018 19:01

The Beatboys tornen aquest cap de setmana a Tarragona. Aquest grup de joves de Sabadell vénen a fer-nos reviure tots els grans èxits del quartet de Liverpool i altres temes no tan coneguts que faran la delícia dels més entesos. Un grup clònic per gaudir de l'essència de The Beatles el proper dissabte 17 de Març, a les 22:30h, a la Sala Zero de Tarragona.

El grup musical farà reviure la banda anglesa i la "beatlemania" amb un xou de dues hores on sonaran els grans èxits dels Fab four i altres temes menys coneguts que faran les delícies dels més entesos.Tant és així que van ser seleccionats per a representar-nos en la International Beatleweek de Liverpool on van rebre molt bona crítica per part del públic anglosaxó.

Les entrades anticipades es poden adquirir per 12 euros (+ despeses) a Tarragona Explore o per 15 euros a taquilla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: