Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’òpera dels 'Tenors' de la companyia Illuminati arriba al Teatre-Auditori del Morell

La proposta musical que arriba aquest dissabte recollirà les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre

'Tenors' arriba aquest dissabte al Teatre-Auditori del Morell 'Tenors' arriba aquest dissabte al Teatre-Auditori del Morell CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 22 Febrer 2019 21:49

L’òpera arriba aquest dissabte 23 de febrer, a les 21 hores, al Teatre-Auditori del Morell. Una proposta musical de la companyia Illuminati que sota el títol Tenors portarà damunt l’escenari un concert que recollirà les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre.

L’espectacle, recomanat per a tots els públics, parla de la vida dels cantants protagonistes. I és que ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga, la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l’ombra.

Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l’existència del tenor: el “pinyol”, que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria. Reunits, per fi, un cop més, els Tres Tenors arriben al Morell per oferir un repertori molt conegut al públic del municipi.

Les entrades anticipades costen 10 € i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres, de 17 a 21 hores. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 12 €.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: