Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls tanca una festa major multitudinària que guanya en ressò i participació popular

La web municipal va enregistrar un 32,6% més d’usuaris que l’any anterior

La petada de globus va donar el tret de sortida a la Festa Major de Sant Joan a Valls La petada de globus va donar el tret de sortida a la Festa Major de Sant Joan a Valls CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Juny 2017 18:04

Sant Joan 2017 a Valls ha estat un nou èxit de participació. Els actes programats del 19 al 26 de juny –ampliant un dia més la festa- han aconseguit un ampli seguiment des de l’inici. Aquest èxit s’ha gestat gràcies a la participació popular i el treball d’una cinquantena d’entitats a més de les vuit comissions responsables de l’organització que configuren un programa plural per a tots els gustos i accessible a tothom sense entrades de pagament.

La Nit de les Completes ha estat de nou el moment més singular de la festa on els mitjans de comunicació han fet una àmplia difusió del programa general de Sant Joan i, d’una manera molt especial, d’aquesta nit. A més dels mitjans locals, la Nit de les Completes va comptar amb ressò nacional com el programa Divendres de TV3 o la retransmissió completa per a tot Catalunya de la revetlla. Els actes castellers, els del seguici cerimonial, els familiars i els concerts a l’aparcament del Barri Vell i de la plaça de l’Oli són els que han generat una àmplia expectació. Les tres nits dels concerts del solsticidi van reunir un gran públic que consoliden el cartell musical com una cita de referència per a tots els públics.

L’estrena a Valls dels elements infantils del Lladrefaves i el bou petit també van tenir una excel•lent acollida, com també els actes nous protagonitzats per la Moixiganga o la representació completa del ball sota els arcs de l’antic celler del Paborde i el campanar de Sant Joan. Entre els actes destinats a públic familiar va destacar el conte de la festa major dedicat al 70è aniversari del gegant de la porra i la geganta i també el concert de Dàmaris Gelabert.

Xarxes Socials

En relació a les xarxes socials, la Festa Major també ha tingut un ampli ressò tant des dels comptes de SantJoanValls com VisitaValls. Les festes es van poder viure en directe via streaming a través de Facebook Live amb 175 publicacions. Amb Twitter, els dos perfils van publicar durant aquests dies més de 300 piulades, amb 98.000 impressions generades des de VisitaValls i 85.000 des de SantJoanValls. Les piulades que van despertar més interès van ser la diada castellera o l’acte de proclamació de l’ambaixador dels Xiquets de Valls. A través de Youtube i Flickr s’han creat 25 àlbums de fotos amb més de 250 imatges del Sant Joan. Per últim, a la web municipal es va enregistrar –del 19 al 26 de juny- 15.677 sessions, el que representa un 34,7% més que l’any passat i 11.631 usuaris únics, un 32,6% més que al 2016.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: