Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

El seguici festiu petit de Reus desafia la pluja

L'àliga petita, presentada l'any passat, va tornar a ser un dels atractius

Els nanos no van faltar a la seva cita amb els més petits de Reus i es van sumar a la cercavila del seguici festiu Els nanos no van faltar a la seva cita amb els més petits de Reus i es van sumar a la cercavila del seguici festiu MARC BUSQUETS
Festa Major
Dimecres, 28 Juny 2017 08:32

Els més petits van ser ahir els protagonistes, a Reus, d’un dels actes més esperats de la festa major de Sant Pere. Any rere any, el seguici festiu petit de la capital del Baix Camp ha anat creixent fins a convertir les seves sortides en una cita que ningú es vol perdre. Els carrers del nucli antic i, en especial, la plaça del Mercadal, van ser el marc a la tarda d’una cercavila que va ser seguida per centenars de persones i que va començar amb retard a causa de la pluja. Ni això, però, va impedir que el ball de diables infantil donés el tret de sortida de la festa amb foc i espurnes.

L’àliga petita, presentada tot just fa un any, va tornar a ser un dels elements més admirats pels assistents. Altres elements presents van ser la mulassa petita, els Vitxets, els Moros i els Indis petits, i el basilisc petit, incorporat durant la Misericòrdia de l’any passat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: