Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils es prepara per viure el dia de Sant Pere

L'anada a Ofici, la Hissada de Veles o l'espectacle musical 'Naltros som així', atractius principals de la programació de la diada

Seguici Festiu de Cambrils Seguici Festiu de Cambrils CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Juny 2017 19:36

Ben aviat, a les 08:30h, les Matinades pels carrers del Port de Cambrils recordaran que comença el dia de la festa major. D'això se n'encarregaran el Ball de Diables Els Cagarrieres i els Grallers de la Colla Gegantera Tota l'Endenga. A les 11h, des de la plaça Mn Joan Batalla i pels carrers del port, tindrà lloc la tradicional Anada a Ofici amb el Seguici Festiu, amb el Ball de Diables, els Timbalers Cop de Cap i la seva colla petitaEls Nyanyos, la Colla Gegantera tota l'Endenga i el seu grup de grallers i el Ball de Bastons de Cambrils.

Durant l'anada, acompanyarà el seguici la Cobla Ministrers de Cambrils. El recorregut serà el següent: Plaça Mn Joan Batalla, Frederic Mompou, passeig Miramar, Escales Reials, plaça de Marcel·lí Domingo, carrer Consolat de MAr (interior), plaça Catalunya, carrer Miquel Planàs i plaça de l'Església.

Paral·lelament, a partir de les 11h, al mig del port, tindrà lloc la Hissada Conjunta de Veles dels bastiments participants a la Trobada de Vela Llatina, que s'afegirà simbòlicament al Seguici Festiu de Sant Pere. A les 12h, a l'església parroquial de Sant Pere, se celebrarà la Missa Major i, al sortir, es farà la tradicional Ballada dels elements festius.

L'espectacle musical

L'auditori del Parc del Pescador acollirà, a les 20:00h, l'espectacle musical de Carlos Ventura, Els Patoies i la Nena de les Boies, que presentaran 'Naltros som així'. Es tracta d'una petita mostra de l'extens patrimoni oral mariner català que encara queda per descobrir, i ho faran amb cançons, històries i acudits. Juntament amb el vocabulari dels pescadors de Cambrils i les seves frases fetes, hi hauran cançons que expliquen històries amb un final diferent.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: