Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pla de Santa Maria posa ritme a l’agost amb la Festa Major

La festivitat s’allargarà des d’avui, 11 d’agost, fins al pròxim dimecres, 16 d’agost, amb més d’una quarantena d’actes programats

Imatge de la Marinada i el Serè, els Gegants del Pla de Santa Maria Imatge de la Marinada i el Serè, els Gegants del Pla de Santa Maria CEDIDA
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 11 Agost 2017 09:43

Avui mateix, 11 d’agost, arrenca la Festa Major del Pla de Santa Maria que s’allargarà fins al 16 d’agost. Enguany és un any de celebracions: la Fàbrica Textil ha complit 100 anys, el Club Patí, 50, Teatre Club en fa 20 i, aquest estiu, se celebren també els 30 anys de la creació de Catesplai Planenc. Amb més d’una quarantena d’actes, la programació de Feta Major tindrà com un dels escenaris destacats el Parc de la Fàbrica, amb motiu del centenari d’aquesta. A més, hi ha activitats previstes per a tots els gustos amb una oferta ben variada.

Demà dissabte, 12 d’agost, cal destacar el tradicional concurs de paelles, a les 11h, precisament al Parc de la Fàbrica. A la tarda, cap a les 18h, hi haurà una cercavila de gegants i capgrossos pels carrers del poble i tot seguit tindrà lloc el pregó de Festa Major, a càrrec del Sr. Òscar Ròdenas , delegat de la Generalitat de Catalunya a Tarragona. Ja a la nit, hi haurà un Sopar Jove i nit de DJ’s a partir de les 00h. L’endemà, diumenge 13 d’agost, s’instal•larà un tobogan d’aigua des de les 10:30h fins a les 13:30h; al migdia es realitzarà un dinar familiar commemoratiu del 30è aniversari del Catesplai Planenc, al Parc de La Fàbrica, on també tindrà lloc una Festa Holi, a les 18h. Més tard, a les 21h, la plaça de la Vila acollirà el Ball parlat dels Diables del Pla de Santa Maria, que estarà seguit pel correfoc.

El dilluns, 14 d’agost, la celebració continua amb la festa de l’escuma a la plaça de la Vila, a les 17h, i també se celebra aquest dia la 5a edició de la festa de la cervesa Kardsverdstaken. A la nit, hi haurà l’espectacle ‘Magic Cel’, al Centre Cívic. EL dimarts, 15 d’agost, serà un dia molt musical, amb un concert de tarda, a les 19h, amb la Nova Blanes Orquestra, que també posarà ritme a les sardanes, a les 23h, i a la nit. El dimecres, 16 d’agost, finalitza la Festa Major amb tallers per a petits i grans a la tarda, i el sopar popular de cloenda, a partir de les 21h a la plaça de la Vila, seguit d’un ball amb el grup Rol’s.

La programació completa de la Festa Major del Pla de Santa Maria, amb horaris, preus, inscripcions, i les bases dels concursos, pot consultar-se al web de l'Ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: