Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Braç de Santa Tecla reparteix més de 2.000 racions

Aquesta tarda, arriba el pregó a càrrec del periodista tarragoní Lluís Amiguet, l'Arrencada dels gegants i la Baixada de l'Àliga, a la mitjanit

El Braç de Santa Tecla va celebrar 15 anys, ahir, a la plaça de la Font El Braç de Santa Tecla va celebrar 15 anys, ahir, a la plaça de la Font MARINA MARTÍNEZ
Festa Major Marina Martínez
Dijous, 21 Setembre 2017 08:16

Els pastissers artesans van repartir, ahir, a la plaça de la Font, més de 2.000 racions del pastís del Braç de Santa Tecla. Enguany era especial, ja que coincidia amb la celebració dels 15 anys, i sis pastissers artesans de la ciutat van ser els encarregats d’elaborar els 75 metres del tradicional dolç farcit de nata amb cobertura de bescuit acompanyat de la bufada d’espelmes per l’aniversari. A més, també es van preparar al voltant de 300 racions per a totes aquelles persones celíaques.

El dijous serà el torn del tradicional 'Cafè, copa i puro per un duro', que estarà amenitzat per l’orquestra Estelada. Posteriorment, arribarà el pregó al saló dels plens del consistori, que, enguany, anirà a càrrec del periodista i tarragoní Lluís Amiguet. Un altre dels actes destacat serà l’Arrencada dels gegants, que recorreran la Part Alta de la ciutat. A la mitjanit, tindrà lloc la primera Baixada de l'Àliga i, cap a la 01:30h, la segona baixada, uns dels moments més vibrants de la festa major.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: