Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 16.000 persones han passat per la Terrasseta de Santa Tecla

Els concerts de Bad Manners i The Penguins Ska Band, i les sessions de Dj Sendo i Dj Lupe entre els actes més massius de les festes

Els britànics Bad Manners, un dels plats forts del festival musical i gastronomic de la Terrasseta Els britànics Bad Manners, un dels plats forts del festival musical i gastronomic de la Terrasseta JAIME ROJAS
Festa Major Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Setembre 2017 11:39

Després de deu dies intensos amb bon rotllo i uns dels millors grups del panorama del reggae i ska (nacionals i internacionals) i espectacles per a totes les edats, la Terrasseta tanca la seva sisena edició amb un rècord de participació. Els organitzadors fan un balanç molt positiu d'aquesta edició: "La Terrasseta demostra que ja és un festival consolidat amb l'edició més multitudinària dels seus sis anys d'història, amb més de 16.000 persones que han passat pel festival".

La programadora de la Terrasseta de Santa Tecla, Aida Bañeres, destaca la bona resposta per part del públic. "Molts han utilitzat la Terrasseta com a espai de trobada durant les festes, sent molts dies entre setmana una proposta de cultura molt variada per compaginar amb la programació de folklore i tradicions populars de les Festes de Santa Tecla", diu i emfatitza que l'espai de la Terrasseta "serveix també per conèixer noves propostes culturals tant d'iniciatives locals, com de fora de les nostres contrades i que podríem dir és l'espai més contemporani del programa de Santa Tecla".

Fidelitzant el públic i atraient gent de fora de Tarragona

Amb la programació familiar i diürna, que incloïa espectacles d'acrobàcia i clown, l'espai de jocs, activitats de les Tecletes i les sessions de cinema a la fresca, el festival ha fidelitzat un públic molt homogeni. I amb els concerts més multitudinaris com The Penguins Ska Band i els britànics Bad Manners amb el llegendari Buster Bloodvessel al capdavant, la Terrasseta ha atret molta gent de fora que s'ha desplaçat expressament cap a Tarragona per a assistir a aquests concerts.

Associacions i col·lectius tarragonins reivindicant el parc com a espai cultural

Un any més les associacions i col·lectius tarragonins han reivindicat el parc Saavedra com a espai cultural. Associacions i col·lectius com ara les Tecletes, Sant Vinil, Club Skate Board de Tarragona, Faktum Skate Club, Tarragona Hip hop Club, Ganjanights, Maga Down Records i La Risspect Krew LRK han "ocupat" temporalment el parc per compartir les seves propostes culturals amb el públic tarragoní, sent una part imprescindible de l'èxit d'aquesta edició.

Nits de cinema i sopars a la fresca

La bona olor dels foodtrucks s'escampava cada nit per la Terrasseta i els més cinèfils han pogut gaudir de clàssics com 'Trainspotting', '1, 2, 3 Splash', 'Indiana Jones', 'E.T' i 'Dentro del Laberinto' sopant a la fresca. Enguany l'espai dels foodtrucks s'ha convertit en un petit festival oferint experiències gastronòmiques per tots els gustos.

Vetllant pel descans dels veïns

Els últims anys la Terrasseta ha adaptat els horaris per vetllar pel descans dels veïns i s'ha potenciat les activitats diürnes. Ara el 80% de la programació és a la tarda/vespre i el públic tarragoní ha respost molt positivament a aquesta iniciativa. La programadora, Aida Bañeres, ja està pensant en noves idees i espectacles culturals per a l'edició de la Terrasseta de Santa Tecla 2018.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: