Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 691

Reus celebra la carretillada ajornada

L’aiguat de Misericòrdia va fer que es cancel·lessin part dels actes de foc

La carretillada es va fer ahir al vespre perquè la prevista per Misericòrdia es va ajornar per la pluja La carretillada es va fer ahir al vespre perquè la prevista per Misericòrdia es va ajornar per la pluja MARC BUSQUETS
Festa Major
Dilluns, 09 Octubre 2017 08:44

La part final de la festa major de Misericòrdia d’enguany va acabar passada per aigua. Per motius de seguretat, des del consistori i el Ball de Diables de la ciutat es va acordar ajornar part dels actes de foc amb la intenció de recuperar-los uns dies després, un cop celebrat el referèndum d’autodeterminació del país. Finalment, la festa es va poder celebrar ahir al vespre i va aplegar de nou centenars de persones a l’entorn del santuari de la Mare de Déu.

Una mica després de les 8 del vespre, la plaça es va quedar a les fosques per deixar pas a l’encesa de la Víbria i el Drac de Reus. Els diables reusencs hi van posar la gresca i la pólvora amb l’esperada carretillada, i més tard va ser el torn del piromusical i l’encesa de la façana del temple a càrrec de Pirotècnia Igual, com a traca final de la trobada.

El foc és un dels grans atractius de la festa major petita de la capital del Baix Camp. El correfoc pels carrers del nucli antic de la ciutat i la Baixada a Misericòrdia són dues de les cites que ningú vol perdre’s. Cal subratllar que la celebració va incloure enguany la novetat de la baixada d’andròmines, que va tenir lloc el 30 de setembre passat i que va tenir el suport dels Xiquets de Reus i la colla gegantera dels Carrasclet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: