Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Suspès el concert de Blaumut de la Festa Major d’Altafulla

El concert s'ha anul·lat per motius aliens a l’Ajuntament i finalment serà l’Orquestra Taxman Band qui actuï, dissabte 11 de novembre, al Casal Violeta

L'Orquestra Taxman Band de Granollers actuarà dissabte 11 de novembre, a les 23:30h, a Altafulla, en substitució de Blaumut L'Orquestra Taxman Band de Granollers actuarà dissabte 11 de novembre, a les 23:30h, a Altafulla, en substitució de Blaumut CASTELLDEFELS NEWS
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 09 Novembre 2017 20:36


El concert amb més reclam dela Festa Major de Sant Martí s'ha hagut de suspendre, segons informa l'Ajuntament d'Altafulla. El grup Blaumut havia d’actuar aquest dissabte 11 de novembre, a les 22:30h, al Casal Violeta, però, per motius aliens al consistori, s’ha hagut de suspendre. Es retornarà a les persones que hagin adquirit les entrades per tarracoticket.cat, pels tòtems Infotactile, o aquelles que les hagin obtingut a l’Oficina de Turisme l'impost íntegre d'aquestes.

En substitució de Blaumut, hi actuarà l’Orquestra Taxman Band, a les 23:30h. En aquest cas, l’entrada serà lliure.

D'altra banda, aquest divendres 10 de novembre, a les 22h,  el Concert 'La Bella Itàlia', de la Coral Santa Rosalia de Torredembarra, que s’havia de celebrar el passat divendres 3 de novembre, es durà a terme avui al Casal Violeta. L’entrada també serà lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: