Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira Minicrafts, un aparador d'articles a mà a cel obert

Les coses més boniques fetes a mà ompliran l'últim tram de la Rambla Nova, del 2 al 4 de juny, per donar la benvinguda al Festival Minipop

Articles de Baula elaborats per sis noies de l'Escola de Disseny de Tarragona Articles de Baula elaborats per sis noies de l'Escola de Disseny de Tarragona CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 01 Juny 2017 12:29

El tram final de la Rambla Nova de Tarragona, a tocar del Balcó del Mediterrani, tornarà a engalanar-se enguany amb les parades de la Fira Minicrafts per donar la benvinguda al Festival Minipop. Artesans d’arreu del territori català desembarcaran el proper cap de setmana, 2, 3 i 4 de juny, amb els objectes més bonics per mostrar-los i vendre’ls al gran públic. La ja mítica instal•lació de la fira, ideada per Pere Socias i feta possible gràcies al seu equip de joves arquipops, tornarà a convertir aquest cèntric espai de Tarragona en una botiga gegant a l’aire lliure.

Enguany, la fira tindrà 28 parades per a totes les edats i tots els gustos. Els més petits hi tindran un protagonisme especial. Els complements dedicats a ells protagonitzen la majoria. Petit Koala, des de Lleida, portaran peces per fer més pràctics i divertits els cotxets. També de Lleida tornen a Tarragona els monstres bons de Nus Creacions en format de roba, llibres tous i complements. L’artesania local tambté tindrà un espai important a la 5a edició de la Minicrafts. De Tarragona arriba Ninuní Dreams, amb les seves nines i joguines de roba fetes a mà aptes per als més romàntics, mentre Naitin exposarà novament els seus complements acolorits per als més menuts de casa amb alguna sorpresa pels grans.

Fetamb, de Reus, portarà les seves creacions amb un punt comú: totes són fetes a mà, de ganxet, de mitja, cosides i amb els materials més nobles. L’originalitat de Tica Mica i les seves pràctiques i sorprenents peces de roba arribades des de Castellvell del Camp, també atrauran als que es passegin per la fira. Com també ho tornaran a fer les joguines de feltre hiperrealistes de la tarragonina Cuskcus. Enguany, tindrem l’oportunitat de comprar una de les portes del ratolí més famós entre els petits que perden dents gràcies a La Puerta del Ratoncito Pérez, que ve de Caldes d’Estrac.

També de dents, però per als qui els surten en aquest cas, estan pensats els practiquíssims complements d’Artenti shop, de Barcelona, que s’estrena a la Minicrafts. Julie and Jane torna un any més, amb les seves peces de roba i complements on la pissarra és protagonista. Per guarnir les habitacions amb peces realment originals i tendres, comptarem amb Mylittleblondy, que durà des de Reus, els seus coixins i cistellets, entre d’altres. La barcelonina Mariona Ribas, creativa, mare i actriu omplirà de color la fira amb els seus complements per a minis. Cuddles BCN és la seva marca.

Fresquets, còmodes, originals i, sobretot, molt macos

De roba per a nens n’hi haurà per captivar tothom. La maresmenca Suindiatic aterra amb el seu catàleg deliciosament còmode i preciós per als més menuts; Lluixa ho farà amb la seva roba estampada i personalizable amb un toc d’humor; La Piga, de Valls vindrà amb el seu carregament de peces de cotó orgànic de tots els colors de l’arc de Sant Martí, pensades pels petitons. Torna Patapam i les seves creacions còmodes, fresquetes i fàcils de dur, també per a nens i nenes un pèl més grans. Chiquichac, des de Castelló de la Plana, s’estrena a la fira, amb roba diferent d’estampats, adreçades als més minis, però també als que ja han crescut una mica més. Des de Sant Feliu de Guíxols, MdeMonster també tindrà el seu lloc a la Fira Minicrafts, amb complements i sabatetes autènticament atrevits.

Els crafters recalcitrants també gaudiran d'una parada amb tot el material que us pugui fer falta per fer realitat les vostres idees. Serà la dels tarragonins Puntades Patchwork. També des de Tarragona, Espais per Somniar torna, per portar les seves il·lustracions fantàstiques. I qui també fa un retorn a darrera el taulell és la Laura de Printpam, amb una proposta de quadern d’estiu fantàstic i el material més xulo per a fer scrap.

Joies i complements pels adults

Els més grans també tenen cabuda a la Minicrafts i trobaran el seu detall tot passejant. Si s’opta per una joia, la tria serà complicada, però no impossible. Baula són sis noies de l’Escola de Disseny de Tarragona que han creat una marca.

Menemú, torna amb les seves joietes minimalistes. La barcelonina Cala Joyería de Dissenyo vindrà amb la seva especialitat en arracades. I també són joies, en aquest cas per exposar a taula, les que crea des de Cambrils Zydo Lab amb ceràmica. Per bosses, motxilles i altres estris de la categoria, Sulu, de Mollet del Vallès, amb materials i dissenys al·lucinants. O els fets a mà i insitu de Fil per Randa, que també sorprendrà amb altres creacions seves. I qui busqui xals i pashmines al·lucinants, podrà caure a la temptació amb l’oferta de Kashmir Shawl Atelier.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: