Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nous espais d’innovació a la Fira de Santa Teresa del Vendrell

La mostra multisectorial se celebra aquest cap de setmana al centre

Imatge d'arxiu de la Fira de Santa Teresa del Vendrell Imatge d'arxiu de la Fira de Santa Teresa del Vendrell EL PUNT AVUI
Fires i Congressos Taempus
Dissabte, 14 Octubre 2017 12:25

La Fira de Santa Teresa del Vendrell, que es fa aquest cap de setmana en diferents emplaçaments del centre de la capital del Baix Penedès, incorpora aquest any l’espai Innofira, dedicat a les noves tecnologies i a l’eficiència energètica. Aquesta incorporació forma part del procés de transformació que la mostra multisectorial va iniciar fa un parell d’anys. En l’edició de l’any passat ja es va introduir un espai nou dedicat a l’artesania que complementa l’oferta multisectorial i la fira de l’automòbil.

Com en altres edicions, enguany la fira ha inclòs una jornada dedicada a les franquícies i destinada a atraure nous comerços a la població. Amb l’objectiu de donar visibilitat al comerç local, ahir es va celebrar un acte de reconeixement als comerços centenaris. Durant tot el cap de setmana, i coincidint amb la fira, al Vendrell hi ha nombrosos actes culturals, concerts i activitats lúdiques, així com la diada castellera de demà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: